Benvinguts al Centre Cultural Islàmic “La Pau”

Fer efectiva la millor arma que tenen els pobles en aquestes difícils circumstàncies: La solidaritat.
Benvinguts al Centre Cultural Islàmic “La Pau”. una institució que neix amb la voluntat de servir, d’una banda a la comunitat islàmica dels barris de Ponent de la Ciutat de Tarragona i d’un altre a tots els veïns d’aquests barris, sense distinció de nacionalitat, religió, sexe, edat .. . etc.img

Perquè creiem que en aquests moments d’important crisi econòmica i social que afecta principalment a les classes populars, cal estrènyer llaços, tendir ponts, entre totes les comunitats que compartim l’espai vital i moltes de les dificultats amb què ens castiga la crisi, amb l’objectiu de fer efectiva la millor arma que tenen els pobles en aquestes difícils circumstàncies: la solidaritat.

Per aquest motiu us donem la benvinguda al Centre i a aquesta web (que, igual que el Centre està oberta a la participació de tots/es).

Hacer efectiva la mejor arma que tienen los pueblos en estas difíciles circunstancias: La solidaridad.

Bienvenidos al Centre Cultural Islàmic “La Pau”. una institución que nace con la voluntad de servir, por un lado a la comunidad islàmica de los barrios de Ponent de la Ciudad de Tarragona y de otro a todos los vecinos de estos barrios, sin distinción de nacionalidad, religión, sexo, edad…etc.

Porque creemos que en estos momentos de importante crisis económica y social que afecta principalmente a las clases populares, es necesario estrechar lazos, tender puentes, entre todas las comunidades que compartimos el espacio vital y muchas de las dificultades con las que nos castiga la crisis, con el objetivo de hacer efectiva la mejor arma que tienen los pueblos en estas difíciles circunstancias: La solidaridad.

Por todo ello, os damos la bienvenida al Centro y a esta web (que, igual que el Centro está abierta a la participación de todos/as).

Filed in: Uncategorized

Comments are closed.